Petīcija Zviedrijai okupēt Latviju
Publicēts 11. decembrī, 2008.
Kāda persona petīciju portālā PetitionOnline.com publicējis petīciju ar lūgumu Zviedrijai okupēt Latviju:

http://www.petitiononline.com/lugums18/petition.html

Mēs, zemāk parakstījušies Latvijas iedzīvotāji vēlamies lūgt Zviedrijas valsti, lai tā mūs okupē. Uzskatām, ka Latvijas valsts tās vadītāju dēļ ir pilnībā zaudējusi savu jēgu. Esam gatavi pieņemt un ievērot Zviedrijas likumus, maksāt nodokļus Zviedrijas valstij; pretim vēlamies saņemt Zviedrijas pilsonību, kā arī tiesības saņemt tās pašas sociālās tiesības un pilsoniskās brīvības, ko bauda citi Zviedrijas pilsoņi. Neesam priecīgi,ka mums,kas tāds ir jālūdz, bet citas izejas neredzam.

We, people of Latvia would like to ask Sweden to occupy Latvia. We consider that Latvian state has no reason to exist. We would like to become Swedish citizens and promise that we will comply with Swedish laws; in exchange we would like to get Swedish citizenship and share the same rights that Swedish people have.

Par šo petīciju ir rakstīts arī ārzemju medijos, komentārus krievu valodā nelasīju, jo vienkārši apzinos, ka nekas labs tur nevar būt. Ka tik Putins nepadzird par petīciju, viņam sliktas domas galvā :(


Komentāri (3)
Runcis Renārs: šis jau ir trešais raksts par šo tēmu....
http://fuzzy.mix.lv/articles/slinkiem-un-parazitiem
http://nt.mix.lv/articles/nav-ko-teikt

mix.lv lietotājiem pirms ziņas publicēšanas ir vēlams ar meklēšanas lauciņa palīdzību pārliecināties, ka līdzīga ziņa nav jau pievienota. Ja šāda ziņa jau ir pievienota tad atkārtoti to var pievienott gadījumā, ja ziņas autoram šķiet, ka viņš šo informāciju spēs pasniegt labāk.
11/12/2008 16:45
NighttraiN: Runcis Renārs> manā gadijumā raksts tika publicēts nezinot kā "Fuzzy" ir ielicis pa to laiku kamēr meklēju pirmavotus un kartoju linkus :)
12/12/2008 00:52
internets: (:
18/10/2009 18:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: