Par šodienas un citām avārijām
Publicēts 29. jūlijā, 2009.
Šodien es esmu redzējis vismaz trīs avārijas. Pirmā bija no rīta braucot uz centru, tā man palika vislabāk atmiņā, jo:

braucu pa Daugavgrīvas ielu, pie Iļģuciema kvasa tirgotavas devu ceļu trešās sērijas BMW. Nepaspēju šķērsot Daugavgrīvas un Mazās Ūdens ielas krustojumu , jo jau kādu laiku mirgoja oranžais signāls, krustojumā biju pirmais. Apmēram pēc 400 metriem pie Nestes redzēju, ka tas BMW, kuram es devu ceļu, ir nokļuvis CSn. Laikam vainīgs bija Volvo kurš bija izlīdis no Kuldīgas ielas, nekas traks nebija - BMW bez priekšējā bampera, bet Volvo bez pus priekšas. Visinteresantākais tas, ka es mierīgi varēju būt BMW vietā……

Nākamā avārija bija pretī Nacionālajam Teātrim, tur tik redzēju tādu pašu kā iepriekš Volvo (S60 vai S80) ar sasistu priekšu. Un pavisam nesen ap 17.30uz tās pašas Daugavgrīvas ielas, netālu no Nestes pirmajā joslā bija Mitsubishi Colt, ar sasistu priekšu un sānu. Korķis bija izveidojies apmēram kilometra garumā.

Vēl gribēju pieminēt, ka twitterī biju pamanijis, Elika tweetu par avāriju uz Siguldas šosejas. Šodien par ilgiem laikiem iegāju BMWPowerā un tur viens no pēdējiem topikiem bija par avāriju uz Vidzemes šosejas. Cietuši cik nopratu ir septiņi cilvēki, saskrējās BMW M5 un Ford Galaxy. Fords iebrauca pretējā joslā un nespēja laikus atgriezties. Delfi raksts.

Ar to es gribēju teikt, būsim uzmanīgāki uz ceļiem, lai sveiki un veseli nokļūtu savos galamērķos!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: