Latvijā jauns notikums - “Garāžas izpārdošana”
Publicēts 23. maijā, 2009.
Nesen uzgāju resursu garazas-izpardosana.lv, pēc izlasītās informācijas viņu mājaslapā nospriedu, ka būs jāaizbrauc paskatīties kas tur īsti notiksies. Tāpēc sniegšu arī Jums nelielu ieskatu kas un kā.

Pirmais šāds garāžas izpārdošanas pasākums notiks 30. un 31. maijā. Noteikti varat iedomāties, kas ir garāžas izpārdošana:

Veicot kārtējo pavasara tīrīšanu konstatē, ka mājās, garāžā, pagrabā vai pagalmā ir mantas, ko sen jau vairs neizmanto, ārā izmest žēl un domā, kur tās likt? Varbūt kāds tieši meklē Tavu māla puķu podu vai pārnēsājamo ledusskapi? Kā ar drēbēm, kuras kļuvušas par lielu vai mazu, rotaļlietām, kuras nu jau ir apnikušas? Varbūt Tev ir ķerra, bet Tu dzīvo dzīvoklī, vai bērnu rati, bet bērns jau sen iet skolā?
Ja uz kādu no šiem jautājumiem atbildēji apstiprinoši, tad ir pienācis laiks rīkot „Garāžas izpārdošanu” savas mājas pagalmā, kā redzēts amerikāņu filmās, vai piedalīties “Lielajā garāžas izpārdošanā” kā to dara mūsu ziemeļu kaimiņi jau kopš 90tajiem gadiem regulāri pulcējoties vienuviet, kopīgās izpārdošanās, kas guvušas milzu popularitāti.

Ārā saulains laiks un ir vēlme jautri pavadīt laiku kopā ar citiem pozitīviem cilvēkiem, paveikt kaut ko noderīgu un vēl arī nopelnīt? Esi aicināts reģistrēties un pievienoties Latvijā pirmajai “Lielajai garāžas izpārdošanai”!

Pārdot, pirkt un mainīties aicināts ikviens! Gan tie, kam ir ko pārdot, gan tie, kas vēlas ko nopirkt!

Lai pārdotu savas mantas ir vajadzīga tirdzniecības vieta (12 kvadrātmetri ar galdu 200 x 80 cm), kura pašreiz maksā 10 Ls (pirms tam varēja dabūt arī par 5Ls). Tiek piedāvāts arī papildus aprīkojums: drēbju pakaramais vai apavu skapis.

Pasākuma norises vieta ir Rīga, Mūkusalas iela 45/47 (bijušā būvmateriālu veikala “Celtniecības pasaule” teritorijā) no 10.00 - 15.00. Noteikti aizbraukšu apskatīties vai kāds kādu makbuku nemaina pret manu velosipēdu :)

P.S. nodokļi nav jāmaksā, kases aparātus nevajag un jaunumiem varat sekot arī twitter.com


Komentāri (2)
Džerijs Šterns: Otra "Latgalīte"? :)
25/05/2009 01:00
Linda: Tā kā šis pasākums notiek pirmo reizi, reklāmas nolūko tirdzniecības vietas ir bez maksas, ja piereģistrējas līdz 27.maijam www.garazas-izpardosana.lv
26/05/2009 17:19
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: