Kas īstenībā ir Reper Sjava (Рэпер Сява)
Publicēts 9. aprīlī, 2009.
Reper Sjava īstajā vārdā Вячеслав Хахалкин, dzimis 1983. gadā. Vēl zinams kā DJ Slava Mook, viņa mīļākie mūzikas stili ir: Breaks, Deep House, House, Minimal Techno, Progressive House, Tech House. Lūk te pāris bildes kāds Reper Sjava izskatās īstenībā:

Reper Sjava īstajā vārdā Вячеслав Хахалкин, dzimis 1983. gadā. Vēl zinams kā DJ Slava Mook, viņa mīļākie mūzikas stili ir: Breaks, Deep House, House, Minimal Techno, Progressive House, Tech House. Lūk te pāris bildes kāds Reper Sjava izskatās īstenībā:

Un šādu mēs viņu pazīstam:

Vjačeslava vārdu krājumā nav tādu vārdu, kā ”čo”, ”idi suda” un tamlīdzīgu. Viņš nesēž pie kioskiem un garāmgājējiem neprasa sīknaudu. Īstajā dzīvē viņš ir pilnīgs pretstats savam skatuves tēlam reperim sjavam.

Vēlos atgādināt, ka jau rīt 10. aprīlī klubā GODVIL būs iespēja klausīties dzīvajā Reper Sjava koncertu. Lūk arī paša repera personīgs ielūgums.

Citāts no godvil.lv mājaslapas:

Raper SYAVA,

Permas repera Sjavas klipu „Бодрячком” („Mundriņi”), kas ir augšupielādēts internetā, janvāra sākumā jau bija noskatījušies vairāk nekā 5 miljoni cilvēku. Klips, kur jaunietis naģenē skaidro, kādēļ ar viņu ir neperspektīvi veikt krāpnieciskas mahinācijas („uzmetu džeku – man pie kājas!”), ir burtiski nokrauts ar komentāriem apmēram tādā stilā: „jē, smukums, es gaudoju” un „Tu ģēnijs mūsu!”. Tomēr dziesma „Бодрячком” („Mundriņi”) vispopulārākā kļuva pilsētas modņiku vidū, kas plati smaidot, korī uzvelk piedziedājumu „Mundriņi, zēniņi, mundriņi!!!”

 

SIAVA PRODUCTION” piedāvā koncertu „rEperis SJAVA”

Šovs sākas ar DJ SPY uzstāšanos. Viņš ir universāls dīdžejs, kurš spēlē jebkādai auditorijai. Viņš iesilda apmeklētājus pirms uz skatuves parādās galvenie varoņi. Lieliska muzikālā gaume, svaiga mūzikas izlase, māka noturēt stilu un deju laukuma publikas izjūta nekad neļaus garlaikoties! Pasākuma organizatori var iepriekš paziņot, kāds repertuārs nepieciešams Jūsu publikai vai arī SPY pats radīs pozitīvu noskaņojumu pirms SJAVAS iznāciena.

Galvenā šova daļa – REPERA SJAVAS koncerts, ilgs 60 minūtes.

Uz skatuves būs četri: SIPLIJS (kolorīts pārstāvis), SERŽAŅA (ģitārists), REPERA FONA TROKSNIS DJ SPY un galvenais varonis – REPERIS SJAVA.

Aktuālā, SJAVAS autordzeja plūst no skatuves smagā, bet možā straumē. Solists ved nepārtrauktu, dzīvu dialogu ar publiku un vēsta par ikdienišķām situācijām un savu neordināro attieksmi pret tām.

Uz skatuves spēlējošie mūziķi, kas tērpušies īstos treniņtērpos un naģenītēs, ar savu mīmiku un žestiem nevienu neatstās vienaldzīgu.

Koncerts ir veidots kā muzikāli teatrāls šovs skarba scēniskā humora garā. Visas kompozīcijas tiek spēlētas dzīvajā.

Speciāli sagatavota videoinstalācija uzliek punktu uz „i”, lai uz skatuves rastos reāls „rajona zēniņu” tēls.

Tas ir jāredz!:)

Nu ko ”mundriņi zēniņi”:


Komentāri (3)
Bullis: Vai tad "idi suda" ir tik barbarisks vārdu salikums, ka reperis Sjava tos neizmanto savā leksikā?
09/04/2009 23:04
iBlog.lv: nu tur bija domāts ''idi suda nah**'' :)
10/04/2009 13:14
internets: padri4kom
18/10/2009 18:18
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: