Hot Or Not?
Publicēts 29. janvārī, 2009.
Vēlos verst Jūsu uzmanību uz blogu http://irvainav.wordpress.com/, doma pavisam vienkārša: bloga autori pievērš uzmanību kādai bildei vai cita veida materiālam un izsaka savu viedokli par to HOT or NOT.

Pie ierakstiem arī Jūs varat izteikt savu viedokli nobalsojot vai atstājot komentāru. Varbūt ideju autori smēlusies no Top Gear raidījuma, kurā ir Cool/Uncool siena par auto. Jebkurā gadījumā veiksmi autoriem, kaut gan izpildījums ir gaužām vienkārš, bet ir interesanti.

 

Autori par savu projektu:

Sveiki visiem. Manuprāt, jauns blogs, mājaslapa vai kas cits ir jāsāk ar ievadrakstu, tā teikt, pirmais raksts, lai cilvēki saprastu, kas tad šeit būs.

Vēlējos pateikt, ka šeit Tu, lasītāj, atradīsi dažādas bildes un citreiz pat informāciju par dažādiem cilvēkiem, protams, lielākoties slaveniem. Netiks aizmirstas mašinas, mājas un dažāda cita veida objekti. Kas tad bildē tiks izrunāts? Mēs izteiksim savu viedokli, vai bildē šī slavenība ir labi ģērbta, seksīga vai kā savādāk labi izskatās,ko devēsim zem kategorijas “Hot” un otrādi, galīgi nestilīgie vai mūsu acij netīkamie zem “Not”. Tas pats notiek ar mājām un mašīnām, ja mums patīk, tad “Hot” ja nē, tad “Not”.

Mēs ceram, ka Jums šis blogs ar laiku iepatiksies un Jūs šeit ienāksiet biežāk. Pašreiz mums ir uzstādīts vienkāršs izskats, lai būtu neitrāli, jo gaišo toņu cienītāju ir vairāk. Tad nu cerēsim, ka blogs augs un augs. Jau iepriekš paldies visiem  piekritējiem.

Pašreiz esam divi autori, es (ryn26) un woozers. Abi esam no Cēsīm un viens otru zinam jau sen. Protams centīšos arī atrast kādu daiļā dzimuma pārstāvi, lai viedokļi būtu dažādāki un visiem dzimumiem tīkami.

Pēdējie mūsu komandai ir pievienojušies: Painless un Burtinjsh.

 http://irvainav.wordpress.com/


Komentāri (8)
Džerijs Šterns: Es drīzāk teiktu, ka "ideju autori smēlušies" no www.hotornot.com, kas parādījās pirms vismaz 15 gadiem :D
29/01/2009 13:05
iBlog.lv: ar var buut, bet personiigi par hotornot.com pirmaa dzirdeeshana
29/01/2009 13:08
Mikausis: smuka mašīna, nesmukas drēbes...
nesaprotu, kāda jēga tam visam?
29/01/2009 13:27
Ryn26: Diemžēl arī es tādu mājaslapu dzirdu pirmo reizi un ideja nav nākusi no tā.. Būs cilvēki kuriem patiks un būs kuriem nepatiks. Laiks rādīs.
29/01/2009 14:30
dusk: Piekrītu augstāk minētam. Tā ideja bija pirms Top gear jau sen dzirdēta.
30/01/2009 13:45
Montiņa: :]
28/03/2009 17:19
Mgjenijs: nav ne mazākā nojausma par ko iet runa...un visticamāk arī, ja nedaudz ir...ir jautājums- un?...ja hot? vai not?...ko tālāk??????????
03/04/2009 02:15
internets: ārpus lv daudz tādi pigori :) Lv uzvarēs tas kas uztaisīs pirmais tāda tipa portāliņu :)
18/10/2009 18:22
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: