Draugiem.lv nesēž uz vietas - hallo24.lv
Publicēts 26. jūlijā, 2009.
Kārtējais SIA draugiem.lv projekts, kurš principā darbojas kā uzziņu tālrunis, tikai mazliet savādākā veidā. Ir vairākas sadaļas un par katru nozari ir savs speciālists. Maksa ir 0.48Ls/minūtē, par sarunu ar speciālistu.

logoh

Hallo24 ir operatīvo konsultāciju dienests, kas darbojas 24 stundas diennaktī un ir pieejams, vienkārši piezvanot. Tu zini, cik dārgi maksā vizītes pie laba speciālista, cik daudz tas aizņem laika un arī cik ilgi jāgaida, lai Tevi pieņemtu vizītē? Tagad Tu vari zvanīt mūsu speciālistiem Tev izdevīgā laikā un par nelielu samaksu (Ls 0.48/min) saņemt kvalificētas konsultācijas visdažādākajās jomās. Ik dienu mūsu konsultāciju centram pievienojas jauni speciālisti. Ja pie speciālista redzi zaļo ikoniņu ar telefona klausuli, zvani un viņš Tev atbildēs.

Varbūt tur kaut kas izdosies, varbūt nē - to rādīs laiks. Radās jautājums, ja speciālists nespēs man palīdzet ar problēmu un piemēram, pēc 15 minūšu ilgas sarunas mana problēma netiks atrisināta vai mani nokonsūlētēs nepareizi - vai mani 15*0.48 Ls tiks atgriezti? Ļoti šaubos…

Bet par pozitīvo, varbūt šis portāls kādam krīzes nomāktam speciālistam dos iespēju nopelnīt kādu lieku latu. Apskatīt visus speciālistus var te un pieteikties pašam par spečuku te.

Ko jūs domājat par šo portālu? Man tikko pašam radās ideja par līdzīgu projektu :)

hallo24lv_1248611479541


Komentāri (1)
Peteris: Draugiem.lv, Lattelecom un 1188, domāju, ka nākotnē būs vēl.

Varētu būt arī tā, ka draugiem.lv astrologs (http://www.draugiem.lv/horoscopes/), kurš darbojas pēc līdzīga principa bija pirmais izmēģinājums un šis jau ir nākamais solis, balstoties uz veiksmīgu iepriekšējo darbību.

Vai es zvanītu? Es meklētu google > tad tuvieniekiem un paziņām >tad varbūt zvanītu hallo24 > tad dotos pie reālā cilvēka, ja atbilde nebūtu atrasta. Un ar laiku saparstu pie kā pirmā ir jādodās, kur ātrāk, efektīgāk un precīzāko informāciju var saņemt.
26/07/2009 19:23
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: