Degpunkts pārkāpj CSN (VIDEO)
Publicēts 10. decembrī, 2009.
Lūk Jūsu uzmanībai divi video, kuros var redzēt kā Degpunkta automašīna pārkāp ceļu satiksmes noteikumus.

Video ir filmēti 08.11.2009 uz Jūrmalas šosejas ap pulkstens 15.00,  ātrums ar ko traucās sarkanā Degpunkta automašīna ir 120-130 km/h. Kad video autors šo sižetu iesūtīja Degpunktam, viņš saņēma sekojošu atbildi:

Velejos pateikt paldies, par nofilmeto materialu - beidzot kads ir nofilmejis ari mani darbiba. Prieks ari par to, ka Jums bija kadas parmainas dzive un pa celam bija ko darit. ptaiesiba, ja ir interese, var pastavet uz jurmalas šosejas un pafilmet vairak, tur var nokert ari mašinas, kas traucas ar atrumu 160, 170 km/h.
Un vereiz, paldies par video.
Ilgvars.

Lūk arī sodi par ātruma pārsniegšanu:

122.pants. Atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par divdesmit kilometriem stundā, bet ne vairāk kā par četrdesmit kilometriem stundā -

uzliek naudas sodu līdz piecpadsmit latiem vai atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no viena mēneša līdz trim mēnešiem.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par četrdesmit kilometriem stundā -

uzliek naudas sodu no divdesmit līdz piecdesmit latiem vai atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz laiku no trim līdz sešiem mēnešiem.

Divas dienas vēlāk, 10.novembrī parādījās jauna CSDD kampaņa - Ātrums! Paralēles starp šiem notikumiem nevajadzētu vilkt, bet paskatīsimies klipiņu:

Būsim uzmanīgi un saudzēsim sevi.

Lai tā nenotiktu

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: