Cenu kritums - kārtējais lohatrons draugos?
Publicēts 14. jūnijā, 2010.
Pamanīju, ka draugos parādījusies kārtējā jaunā fīča, šoreiz tā ir Cenu kritums. Ātri pārskrienot pāri kā darbojas cenukritums?, kļuva skaidrs, ka tas ir pilnīgs bullshit! Man jāpasūta ar sms starpniecību ”kredīts” ar kuru var sekot līdzi, kā samazinās kādas preces cena, un tikko tā mani apmierina varu spiest PIRKT.

Pašreiz ir ”pārdotas” 4 preces:

cenu-kritums

1) SonyEricsson W205i - interneta veikalā 45.20Ls

2) Kodak EasyShare C180 - interneta veikalā 56.00Ls

3) Toshiba Camileo S20 - interneta veikalā 85.40Ls

4) LG W1943SS-PF LCD - interneta veikalā 68.95Ls

Krīzes apstākļos ietaupīt gribētāju ir daudz, bet nu šis ir smieklīgi, pārdot dārgāk nekā interneta veikalos un vēl pelnīt uz sms… Sanāk cilvēku maldināšana, teikts, ka veikalā tāda cena, bet izrādās, ka citos vēl lētāk, protams ir jau bodes kuri tirgo pa šādiem cipariem. Principā tā CENA VEIKALĀ ir viena no dārgākajām cenā interneta veikalos vispār!

Noteikumos sestais punkts:

Sabiedrība piedāvā Klientiem dažādas preces un pakalpojumus (turpmāk – Preces) iegādāties par cenām, kuras ir zemākas nekā to vidējās tirgus cenas (turpmāk – veikala cenas). Sabiedrība piedāvā arī Preču bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā.

Bullshit!

Un paldies varam teikt SIA APPC, kuru izveidojis 19. gadīgs jaunietis:

19 gadus jaunais students Andrejs Petrišiņecs izveidojis uzņēmumu „APPC”, kas, kā saka pats idejas autors, sniegs „citādāku jeb alternatīvu iespēju piedalīties interneta izsolēs, lai iegūtu kāroto preci par maksimāli izdevīgu cenu”, kā arī piedāvās izmantot interneta veikala pakalpojumus. Projekts pagaidām ir tapšanas stadijā un savas idejas īstenošanai Andrejs cenšas maksimāli izmantot biznesa inkubatora sniegtās iespējas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: