Blohs.lv - rupjš, vulgārs un izklaidējošs?!
Publicēts 10. novembrī, 2008.
Šorīt ieraudzīju tādu saitu kā - BLOHS.LV, tā ir krabjveidīga mājaslapa. Vispirms par nosaukumu: blohs.lv izvēlēts, lai domēnā būtu vārds lohs vai lai kaut kādā veidā asociētos ar vārdu blogs?

Ideja viņiem noteikti ir vienkārša - ar stulbiem video un bildēm piesaistīt auditoriju, līdzīgi kā tas ir izdevies krabjiem.lv. Ievēroju, ka viņi mēģina paši taisīt bildītes ar smieklīgiem tekstiem, esam tādas redzējuši krievu un angļu valodā, bet blohiem tās bildītes nav smieklīgas, bet vienkārši tizli rupjas:

Jāatzīmē viens cits blogers kurš līdzīgi darbojas ar ziza.ru copy/paste. Bet viņš saviem ”ierakstiem” pievieno pāris teikumus no sevis, par to arī viņam plus. Viņš sākotnēji to darīja zem wordpress.com - papucis.wordpress.com. Redzot panākumus nekur.lv, acīmredzot nolēma paņemt domēnu un censties nopelnīt kādu santīmu ar reklāmu, to varam redzēt pēc baneriem viņa blogā kllproject.lv (par domēna izvēli nemaz neizteikšos). Bet diemžēl kllprojekts netika apstiprināts pie nekur.lv avotiem un līdz ar to popularitāte tudiš….

Ko Jūs domājat par šāda veida lapām? Un ko Jūs domājat par blohu :)

http://iblog.lv/blog/2008/11/blohslv-rupjs-vulgars-un-izklaidejoss/


Komentāri (1)
internets: fufels kkads :D toč loxs uztaisījis DD!
18/10/2009 18:29
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: